Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні представники інститутів громадянського суспільства!

опубліковано 09 січня 2020 о 14:48

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (зі змінами), враховуючи наказ Головного управління ДПС у Житомирській області  від 27.12.2019 № 730 (https://zt.tax.gov.ua/dfs-u-regioni/gromadska-rada/initsiativna-grupa/normativno-pravova-baza/74190.html) яким утворено Ініціативну групу з формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Житомирській області та рішення зазначеної Ініціативної групи, повідомляємо про спосіб формування складу громадської ради.

Представникам інститутів громадянського суспільства необхідно підготувати та надати на адресу Ініціативної групи оформлену належним чином заяву та пакет документів, визначені Постановою № 996.

Формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Житомирській області відбудеться під час Установчих зборів шляхом рейтингового голосування за осіб, які особисто присутні на установчих зборах та кандидатури яких були внесені інститутами громадянського суспільства.

Вимоги до інститутів громадянського суспільства та кандидатів, яких вони делегують до складу громадської ради, а також перелік документів, які необхідно подати кандидатам разом із заявою для участі в Установчих зборах, додаються.

Документи необхідно надати до 03.02.2020 (включно):  засобами поштового зв’язку  або надавати нарочно  з дублюванням  на електронну пошту (zt.official@tax.gov.ua) за адресою: вул. Юрка Тютюнника 7, м. Житомир, 10003, Головне управління ДПС у Житомирській області, Ініціативній групі з підготовки установчих зборів для формування Громадської ради при ГУ ДПС у Житомирській області. Електронні копії (скановані у форматі PDF) необхідно надсилати на електронну адресу: zt.official@tax.gov.ua.

Відповідальна за організацію прийому документів:

Левковська Катерина Володимирівна  – секретар Ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Громадської ради Головному правлінні ДПС у Житомирській   області (тел.0412 413-882) e-mail: zt.upr06@tax.gov.ua.

* Звертаємо увагу, що прийом документів завершується за тридцять календарних днів до дати проведення установчих зборів.

                                                                                              Ініціативна група з підготовки установчих зборів по формуванню Громадської ради