Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тиждень права: ви можете отримати безоплатну правову допомогу

опубліковано 09 грудня 2019 о 10:08

Як повідомила начальник управління правового забезпечення Головного управління ДПС у Житомирській області Світлана Курач, з 9 по 13 грудня 2019 року в Україні буде проходити Всеукраїнський тиждень права. В рамках його проведення, працівники податкової служби надаватимуть платникам безоплатну первинну правову допомогу з питань, що відносяться до компетенції органу.

Крім того, в податковій службі області  заплановано проведення консультативної телефонної лінії. Громадяни та платники податків можуть звернутись з питань реалізації і захисту прав людини за номером телефону (0412) 413-882.

Також, право на безоплатну правову допомогу громадяни можуть реалізувати під час особистого прийому громадян посадовими особами територіальних органів ДПС області.

Нагадаємо, в Україні щороку, починаючи з 2008 року, проводиться Всеукраїнський тиждень права з нагоди річниці прийняття Загальної декларації прав людини.

Тиждень права – це масштабний захід, який об’єднує правників, органи влади, громадськість задля просвіти у сфері прав людини. Цього року Всеукраїнський тиждень права пройде вдесяте. У нього навіть буде свій символ – парасолька, яка захищає та об’єднує зусилля усіх задля утвердження прав людини в Україні.

Головні завдання тижня права – показати важливість правової освіти українців, виховувати в них повагу до закону та прав людини, залучити до участі в цікавих правових заходах.