Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

УВАГА! На Житомирщині знову активізувалися "податкові" шахраї!

опубліковано 19 січня 2022 о 15:06

Головне управління ДПС у Житомирській області звертає увагу громадян та суб’єктів підприємницької діяльності Житомирщини на активізацію шахраїв, які злочинним шляхом вимагають грошові кошти у платників податків.

Так, до Головного управління ДПС у Житомирській області надійшла інформація від суб’єктів підприємницької діяльності Коростенського району про те, що до них телефонують невідомі люди та вимагають перерахувати їм певні суми коштів. 

Шахраї телефонують з номеру телефону - 095 083 79 58 та представляються заступником начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Ігорем Завгороднім.

Важливо! Ігор Завгородній не телефонує з мобільного телефону до суб’єктів підприємницької діяльності та напряму не спілкується з платниками податків з мобільного телефону.

Такі дії є злочинними і кваліфікуються як шахрайство та умисна дискредитація посадових осіб податкових органів.

Якщо ви стали свідками таких шахрайських дій, не стійте осторонь і зверніться до відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Житомирській області у будь-який зручний спосіб, зокрема:

- у письмовому вигляді з використанням засобів поштового зв’язку на адресу:10003, м. Житомир, вул. Юрка Тютюнника 7;

- засобами телефонного зв’язку через працівників відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Житомирській області (контактний телефон: (0412) 418-004, начальник відділу з питань запобігання та виявлення корупції – Роман Радевич).