Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні громадяни та працівники органів Державної податкової служби!

опубліковано 14 грудня 2021 о 12:50

Конвенція Організації Об’єднаних Націй проти корупції, прийнята 31.10.2003 (далі - Конвенція) та ратифікована Україною, стала частиною національного законодавства.

В свою чергу, Україна зобов’язалася розробляти та здійснювати ефективну скоординовану політику протидії корупції, встановлювати й заохочувати ефективні види практики, спрямовані на запобігання корупції.

Конвенція передбачає, що кожна Держава - учасниця має створювати, підтримувати й зміцнювати такі системи, які сприяють прозорості й запобігають виникненню конфлікту інтересів.

Тому, з метою виявлення можливих корупційних ризиків у діяльності публічних службовців та попередження порушень вимог і обмежень, встановлених Законом України «Про запобігання корупції» Національне агентство з питань запобігання корупції 24.11.2021 презентувало портал «Приховані інтереси» (далі – Портал).

Інформуємо, що Порталом вже користуються працівники Національного агентства. Також він може стати у нагоді Національній поліції, антикорупційним уповноваженим та громадським активістам, для пошуку прихованих інтересів.

Користуватись Порталом можливо за посиланням: https://interes.shtab.net/.

Додатково повідомляємо, що повідомлення про порушення працівниками органів ДПС Закону України «Про запобігання корупції» можливо подати через працівників відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Житомирській області як у письмовому вигляді так і засобами телефонного зв’язку . (на адресу: 10003, м. Житомир, вул. Юрка Тютюнника 7; електронна поштова скринька відділу *: gu0608puls@tax.gov.ua контактний телефон: (0412) 418-004, ІР 70-95, начальник відділу з питань запобігання та виявлення корупції – Радевич Роман Віталійович).

*у разі направлення повідомлення до ГУ ДПС у Житомирській області, у листі або у графі «Тема», потрібно зробити позначку "Про корупцію" або "Повідомлення про корупцію".

 Відділ з питань

запобігання та виявлення корупції

ГУ ДПС у Житомирській області